Autostar


MEER DAN 30 ERVARING EN INNOVATIE

Deze Franse constructeur heeft zijn wortels in de jaren '70. Toen werd er begonnen met het bouwen van de befaamde Star caravans. In 1985 zagen de eerste motorhomes onder de naam Autostar het daglicht. En meer dan eens heeft de fabrikant uitgepakt met technische innovaties die nadien een begrip zijn geworden in de sector. Concepten zoals de sandwichconstructie en de dubbele bodem werden voor het eerst toegepast bij de Star caravans en Autostar campers.

Ook vandaag staat Autostar op de eerste rij als het gaat om vernieuwing en unieke concepten. Meer en meer merken kopiëren elkaar uit schrik om marktaandeel te verliezen. Autostar doet het anders. Ze gebruiken hun immense ervaring om vernieuwende campers te bouwen. Zowel qua bouwwijze, materiaalkeuze als binnenafwerking durft Autostar uit te pakken met originele oplossingen.

Als pionier van de half-integralen en integralen weet Autostar als geen ander hoe je een geslaagde camper moet bouwen. Kwaliteit en klantentevredenheid staan daarbij voorop.


 

DESIGN, COMFORT EN KWALITEIT VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS.

2017 werd gekenmerkt door de komst van een nieuw, nog meer kwalitatief interieur: het ontwerp van de kastdeuren werd aangepast naar een gebogen stijl en zijn nu ook volledig in bicolor “elm hout / Ivoor" met ingebouwde LED-verlichting. Het resultaat is een mooie contrast met een bewust eigentijds interieur. Ontegenzeggelijk, het productieniveau en de standaarduitrusting van de PRIVILEGE reeks zorgen voor een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Wat u ook kiest, integraal of semi-integraal, u geniet van alle comfort van
een 3-sterren AUTOSTAR

 

PREMIUM AFWERKING EN UITRUSTING IN EEN WARME SFEER.

De PASSION reeks is een concentraat van 4 sterren elegantie en charme. De belangrijkste troeven: een uniek interieur waar de harmonie van de contrasten en de “joie de vivre” centraal staan. Kwaliteit is voelbaar in het gebogen ontwerp, gelakte deuren en een nieuw tweekleurig meubeldesign "essenhout / ivoor", ... zonder het buitengewone niveau van de standaarduitrusting te vergeten. Deze integralen en semi-integralen zijn echte “high-end” voertuigen ontworpen met oog tot in de kleinste details.

 

 

ROBUUST, COMFORT ET KWALITATIEVE UITRUSTING IN EEN LUXUEUS ONTWERP.

Een luxueus en opvallend ontwerp, de PRESTIGE reeks combineert elegantie, luxe en robuustheid. Geniet van een warme sfeer: harmonie van bicolor tinten “cherry-ivoor”, exclusief design voor het interieur, benadrukt door de vele lichteffecten en gelakte deuren. 
Eco-vriendelijk: energiezuinige LED verlichting. De technologie staat niet stil: PROTEC-STAR constructie met Alufiber, ALKO chassis en standaard dubbele technische, centrale verwarming ALDE met warm water circulatie, ELITE versie standaard met warmtewisselaar. Vertrek elk seizoen in alle rust voor langdurige reizen.

Indelingen Autostar

Overzicht reeks Autostar

Interesse?
Contacteer ons