Urbano, de specialist in campervans!

Urbano heeft de sterkste merken van Europa in zijn gamma. Verschillende van deze fabrikanten bieden ook ingerichte bestelwagens of 'Vans' aan.  Wij hebben uit ons grote aanbod voor u de meest intessante modellen geselecteerd.

Er is al een zeer complete Livingstone 2 met airco op de motor, cruise control met snelheidsbegrenzer, elektrische buitenspiegels, passagiersairbag, muggenhor aan deur, 16" lichtmetalen velgen zwart, zwarte voorgrill, dakluik midi Heki, Chassis Fiat Ducato 120 Hp voor slechts 43.194 Euro

Bekijk dit topaanbod!

De Livingstone is de best verkochte ingerichte bestelwagen in Europa en dit niet in het minst door zijn onklopbare prijs/kwaliteit verhouding maar bovenal door zijn ver doorgedreven isolatie.  Een betaalbare kwaliteitsvan die u camperplezier garandeert tot bij -30°. Redelijk  uniek te noemen! Livingstone, reeds meer dan 20 jaar de trendsetter in de vans.

KRONOS 267 TL
Op zoek naar een motorhome met een groot vrijstaand bed? Dan kan je niet om de Kronos 267 TL heen. Zijn indeling en afwerking zijn uitermate doordacht en verzorgd. Uw woon- en slaapcomfort is meer dan verzekerd.  Niet voor niets één van de meest verkochte modellen in Europa!

Lees meer

Laika KOSMO 509 L 
Fantastisch! Voor slechts 4.000 € meer rijdt U in de PREMIUM LUXE-categorie!!!! Nog nooit was een echte premium motorhome zo betaalbaar! De 509 L is voorzien van twee aparte bedden aan de achterzijde en, overdag, face-to-face banken...
> showrooms Oostende & Aarschot

Lees meer

KRONOS 298 TL
Ongelooflijk! Hij heeft alles wat hem BUITENGEWOON maakt! Hij is de kampioen in zijn categorie! Elke woonzone is goed doordacht om u BUITENGEWONE voordelen te bieden die u nergens anders kunt vinden!
> showrooms Oostende & Aarschot
 

Lees meer

URBANO NIEUWS!  OM TE ONTDEKKEN...

UITZONDERLIJK VANS ACTIE!
UW VOORDEEL > 11.037€!

Urbano Motorhomes is de specialist in campervans of ingerichte bestelwagens. Wij bieden een ruime waaier modellen aan en stellen je graag de meest populaire indelingen voor. Twee éénpersoonbedden, dwarsgeplaatst vast bed, stapelbedden, een extra pop-up dak? Wij hebben het allemaal aan zeer voordelige prijzen. Met onze Vans actie doet je extra voordeel!

Lees meer

UITZONDERLIJK AANBOD
Laika Ecovip 712

 

Lees meer

NIEUWE Autostar I730 LC
Prestige Design Edition

Autostar komt voor de dag met een Prestige serie "Design Edition" ... een nieuwe visie op hedendaagse luxe. Deze "Prestige Design Editie" werkt met organische vormen, zacht en rond, in combinatie met natuurlijke houttinten en chocoladekleurige effen kleuren.
Voor 2021 hadden we niet zoveel nieuwigheden verwacht. Deze zullen u ongetwijfeld verbazen.

Lees meer

URBANO PREMIUM CORNER!  TE OOSTENDE EN TE AARSCHOT.

Interesse?
Contacteer ons