Bij Urbano streven we naar een maximale klantentevredenheid en onze klanten willen de Urbano ervaring dan ook graag delen.

Eerlijk advies gekregen voor de aankoop

Wij hebben veel verschillende merken vergeleken en zijn zeker drie keer bij al de grote dealers langs geweest. Uiteindelijk hebben we gekocht bij Urbano in Aarschot. Bij veel firma’s proberen ze je gewoon het eerste het beste te verkopen. De aanpak bij Urbano was helemaal anders. Ze hebben ons echt advies gegeven zodat we echt de juiste keuze hebben kunnen maken. Een dikke pluim voor de volledige ploeg in Aarschot. 

Filip Degryse

De beste motorhome die we al hebben gehad

We hebben veel ervaring met motorhomes want we zijn aan onze vijfde model toe. Omdat we nu beiden op pensioen zijn hebben we meer tijd om weg te gaan. We hebben gekozen voor de Integra Line van Eura Mobil. Het is niet onze eerste Duitse motorhome maar we mogen gerust zeggen dat dit zeker de beste motorhome is die we al hebben gehad. Zeer stil tijdens het rijden en alles er op en er aan. We zijn zeker dat we van onze nieuwe thuis nog vele jaren gaan kunnen genieten. Met dank aan Philippe Homblé voor de gedetailleerde en professionele uitleg.

Familie Struvyve-Decock

Goede service die de problemen snel oplost

Wij reizen al meer dan 20 jaar met de mobilhome. Na modellen te hebben gehad van zowat alle merken en van bij zowat alle dealers kan ik zeggen dat ik nog nooit een motorhome heb gehad waar er eens niets aan mankeerde. Belangrijkste is dat de techniekers bij Urbano snel en op de goeie manier die kleine ongemakken oplossen. Wat service betreft ga je in de Benelux zeker niet beter vinden. Als het goed is mag het ook gezegd worden!

Koen Pattyn 

Opnieuw gekozen voor Mobilvetta

Je ziet aan alles dat de K-Yacht echt kwaliteit is. Een Mobilvetta is gemaakt om lang mee te gaan. Wij hebben onze vorige Mobilvetta Topdriver meer dan 15 jaar gehad zonder noemenswaardige problemen.

Familie Deburggraeve-Vossen

Prijs-kwaliteit ga je niet beter vinden

Wij hebben onze Autostar gekocht bij Urbano aan de kust. Goede kwaliteit en een gekend merk! Aan die prijs moet je zeker niet twijfelen! Als je ziet wat er allemaal standaard op dit model zit, wow!

Mevrouw S. Vermet

Uitstekende service en vriendelijkheid

Nogmaals dank voor de uitstekende service en vriendelijkheid bij herstelling van kras.
Jullie zijn een voorbeeld voor vele andere bedrijven. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Jan Claes

Interesse?
Contacteer ons