Waarom voor Urbano kiezen?

 

1. Europese topmerken
2. Garanties
3. Service na verkoop
4. Verkoopsadviseurs
5. Onze showrooms
6. Urbano Finance

 


 

1. Europese topmerken

 Er zijn tegenwoordig zoveel merken dat U als klant door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Urbano vindt U een interessante selectie van merken die zonder meer behoren tot de Europese top.

 

Exclusiviteit

Wij zijn exclusief invoerder voor de meeste van de merken die wij aanbieden. Dit betekent dat wij door de mooie verkoopvolumes mooie kortingen kunnen bedingen. Die kortingen geven wij door aan onze klanten waardoor onze prijzen zeer interessant zijn.

 

Lange termijn samenwerking

Wij kiezen er bewust voor om met onze merken een lange termijn samenwerking aan te gaan. Bij ons geen duivenkot van verschillende merken. Veel dealers verkopen vandaag eens dit merk en het jaar daarna een ander. Dit geeft veel problemen in verband met wisselstukken, onderhoud en overnames. Wij gaan er prat op dat we met elke constructeur een uitstekende samenwerking hebben.

 

Gegarandeerde kwaliteit

Urbano heeft zelf zijn sporen verdiend als constructeur van Freedom motorhomes in de jaren '80. Door die enorme knowhow kan onze zaakvoerder als geen ander de kwaliteit en duurzaamheid van een constructie inschatten.

De merken die je in onze showrooms vindt hebben we geselecteerd op basis van hun kwaliteiten. Niet omdat we links of recht een lot overstock motorhomes hebben kunnen bemachtigen. Wij staan 100% achter onze keuzes en garanderen u dus een uitstekende kwaliteit!

 

 

 


 

2. Garanties

 

Uitgebreide garantievoorwaarden

Bij Urbano staan wij ten volle achter de merken die we verkopen. Toch kan er altijd wel iets mislopen. Daarom werken wij enkel met merken die een uitgebreide garantie voorleggen aan de eindklant.

Als invoerder hebben wij rechtstreeks contact met de service afdeling van onze fabrikanten. Daarom kunnen wij snel reageren en wordt het ongemak aan uw motorhome snel verholpen.

Wij zijn voor alle onze merken erkend als hersteller. Dat betekent dat de werken in zowat alle gevallen worden uitgevoerd in onze werkplaats. Dit geeft voor heel wat klanten gemoedsrust: bij een eventueel probleem moet uw motorhome niet terug naar de fabriek maar wordt deze in ons atelier in Oostende of Aarschot hersteld.

Ook voor onze tweedehandsmotorhomes

Wie een tweedehands motorhome koopt kan bij Urbano uiteraard genieten van de wettelijke garantie. Voorkomen is echter beter dan genezen. Vandaar dat wij elke occasiemotorhome voor verkoop aan een uitgebreide inspectie onderwerpen. Wij kijken elke occasie op meer dan 75 punten na. Zo bent u zeker deze motorhome garant zal staan voor vele jaren reisplezier!

Uiteraard hebben wij ook aandacht voor het motorhomegedeelte. Elke occasie wordt daarom geleverd met Car Pass.

 


 

3. Service na verkoop

 

Service na verkoop

Service na verkoop is bij Urbano geen ijdel begrip. Wij maken graag het verschil. Als U bij Urbano een motorhome koopt mag u er op rekenen dat er een stevige organisatie achter u en uw motorhome staat.

Hoe wij dat doen? Door te investeren in de juiste mensen, professioneel materiaal en een goed geoliede organisatie.

Op die manier bent u er zeker van dat uw motorhome bij ons in goed handen is.

Hoogopgeleide techniekers

Onze techniekers zijn vakmensen met een passie voor techiek. En toch is dat voor ons nog niet voldoende. De motorhome markt veranderd voortdurend, met nieuwe bouwwijzen, nieuwe materialen en nieuwe technische oplossingen. Wij leggen dan ook sterk de nadruk op de voortdurende bijscholing van onze mensen. Zo gaan onze werkplaatsverantwoordelijke en techniekers regelmatig op opleiding bij onze fabrikanten en leveranciers van bijvoorbeeld verwarmingssystemen, satellieten of electronica.

Zeer ruim magazijn met wisselstukken

Goede mensen halen het beste resultaat met goed materiaal. Daarom hebben wij de belangrijkste wisselstukken voor herstelling en onderhoud gewoon op stock. Urbano heeft zonder meer het grote magazijn met wisselstukken in de Benelux.

Hebben wij toch een bepaald stuk niet voorhanden? Onze administratie is sterk computer gestuurd. Het benodigde stuk wordt daarmee snel en zonder omwegen besteld bij de leverancier.

Eigen carrosserie afdeling met spuitcabine

Bij Urbano kiezen we voor een 360 graden aanpak van uw motorhome. Onder het motto 'wat je zelf doet doe je beter' hebben wij geïnvesteerd in een eigen carrosserie afdeling met spuitcabine. Dit uiteraard onder leiding van een ervaren carrossier. Zo kunnen wij in onze werkplaats de volledige herstelling bij schade zelf uitvoeren. U bent zeker van de kwaliteit van het geleverde werk en is uw motorhome altijd in veilige handen.

 


 

4. Verkoopsadviseurs

 

Geen verkoopspraatjes - Wel professioneel advies

Bij Urbano vindt je geen verkopers die u kost wat kost een motorhome proberen te verkopen. In onze showroom wordt u in een ongedwongen sfeer ontvangen door onze verkoopadviseurs. Stuk voor stuk professionals die samen met u op zoek gaan naar uw perfecte motorhome.

Wij beseffen maar al te goed dat iedereen zijn eigen manier van reizen heeft. Het is dus belangrijk dat u net die motorhome vindt die aansluit bij uw reisbehoeften, uw familiale toestand én uw budget.

Onze verkoopadviseurs begeleiden u in uw zoektocht. Ze kunnen daarvoor terugvallen op een uitstekende kennis van de motorhomewereld. Motorhomereizen hebben voor hen geen geheimen meer. 

Kortom, een motorhome kiezen gebeurt bij Urbano in een warme en sympathieke sfeer. Geen opdringerige verkooppraatjes maar een familiale manier van om te gaan met de klant.

 


 

5. Onze showrooms

 

Urbano heef twee aantrekkelijke showrooms waar u terecht kan om een zeer ruim gamma motorhomes te bekijken.

Oostende

Onze hoofdzetel in Oostende heeft de ruimste keuze in de Benelux inzake nieuwe en occasie motorhomes.

Heel wat klanten combineren een bezoekje aan in showroom in Oostende met een weekendje aan de zee.

Hebt u al een motorhome? Wij bieden u de mogelijkheid om te overnachten op onze parking.

De contactgegevens en openingsuren voor de vesting in Oostende vindt u hier.

Showroom Oostende

 


 

Aarschot

Onze vestiging is Aarschot is niet zomaar een bijhuis. Het is een volwaardig motorhome bedrijf waar u naast

de verkoop ook terecht kan voor service, onderhoud en herstellingen.

De contactgegevens en openinguren voor de vesting in Aarschot vindt u hier.

Showroom Aarschot

 

 

 


 

6. Urbano Finance

 

Urbano Finance

Een motorhome is een flinke investering.

Wij hebben hele goede contacten in de sector en houden de tarieven en de mogelijkheden van de verschillende banken nauwlettend in het oog.

Dit betekent dat wij u uitstekend advies kunnen geven zodat u een lening kan vinden die u aansluit bij uw financiële situatie en mogelijkheden.

Mogelijkheden:

Leningen met verschillende looptijden. Om de terugbetaling beter te spreiden is het ook mogelijk om, afhankelijk van het geleende bedrag, te lenen op 120 of 144 maanden

Wij zijn motorhome voor professionele doeleinden gebruikt kan opteren voor een leasing formule

Ook financiering mogelijk voor occasie motorhomes die meer dan 10 jaar oud zijn.

Voorbeeld

Het zou ons te ver leiden om op onze website alle mogelijkheden in detail te bespreken. Wij geven hieronder een aantal courante voorbeelden om u alvast een idee te geven.

Totaal bedrag: 45.000 Euro

Voorschot: 20.000 Euro

Te financieren bedrag: 25.000 Euro

Per maand: 235,24 Euro *                                                                                                                       

 

Meer vrijblijvende info?

Onze motorhome adviseurs geven u graag vrijblijvend meer uitleg over de verschillende mogelijkheden. U kan ons altijd vrijbijvend contacteren voor meer informatie.

Opgepast, geld lenen kost ook geld.

 

 

*Onder voorbehoud van aanvaarding door de bank  en na ondetekening van uw kredietcontract. Het vast jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : 2,49%  (vaste jaarlijkse actuariele debetrentevoet : 2,49%) voor een lening op afbetaling van 25.000 Euro met een looptijd van 120 maanden. De maandelijkse terugbetaing zal 235,24 Euro bedragen voor eeen totaal terug te betalen bedrag van 28.229,20 Euro.
Het vaste jaarlijkse kostenpercentage kan verschillen naargelang kredietbedrag, de looptijd
van het kredietcontract, de opnamemodaliteiten of de gekozen betalingsmodaliteiten.
E.R. Mobility Solutions, Duinkerkeweg 20, 8400 Oostende, BTW BE0837.210.166, kredietbemiddelaar.