NIEUW VOOR 2018 - NU OOK IN INTEGRAAL !!

 

De grootste verrassing voor 2018 is een compleet nieuwe serie van Mobilvetta, de K-Silver reeks, nu ook in Integraal!

 


 

Bij Mobilvetta zitten ze niet stil en dat zullen we geweten hebben !

Mobilvetta heeft gemeend met deze serie een nog aantrekkelijker geprijsde camper te moeten kunnen leveren, welke geheel voldoet aan de hoge normen van Mobilvetta.
Maar liefst 6 verschillende indelingen worden er als K-Silver gebouwd, waarvan 4 met Queensbed en 2 met enkele bedden allen uitgerust met een elektrisch bedienbaar hefbed.
Extra bijzonder zijn de lengtematen van deze serie.

Mobilvetta is erin geslaagd om 2 indelingen te bouwen met een lengte van 6,49 meter. K-Silver heeft één indeling met een lengte van 6,85 meter en 3 indelingen met een lengte van 7,38 meter.

Standaard op de K-Silver: Airconditioning cabine, Cruise control, zwarte skid plate, zwarte grill, lichtgewicht frame, winter pakket, 5de gehomologeerde zitplaats, groot dakraam,...

 

MG4673
MG4677
MG4682
MG4706
MG4720
MG4727
ASIENTO-K-SILVER
chissuraSegurezza4
detalle-topwork-K-SILVER
dett-gen049generali49

INDELINGEN:

   

- SEMI INTEGRAAL -

   

K-SILVER 50

K-SILVER 52

K-SILVER 54

K-SILVER 56

K-SILVER 58

K-SILVER 59

 


OVER MOBILVETTA

Mobilvetta hoeven we wellicht niet meer aan u voor te stellen. Deze constructeur heeft in de jaren '90 een zeer stevig imago opgebouwd. De legendarische Euroyacht modellen behoren nog altijd tot de mooiste integralen die ooit werden gemaakt. Mobilvetta gaat uiteraard verder op de ingeslagen weg. Ook de huidige modellen blinken uit in design, sfeer en afwerking. Wist U dan Mobilvetta eigenlijk is begonnen als een fabriek van design meubelen? De ziel van de meubelmaker vindt U nog terug in elk model. Vergelijk de modellen van Mobilvetta gerust met die van de concurrentie. Enkel bij Mobilvetta vindt u die sfeervolle details en ambachtelijke afwerking. Wij zijn er terecht fier op dat wij, net als in de jaren '90, verdeler van Mobilvetta zijn. Wij kunnen u daardoor in het middengamma een unieke integraal en semi-integraal aanbieden. Een motorhome waarin het heerlijk reizen, wonen en slapen is. Breng een bezoekje aan één van onze showrooms en laat u leiden door uw gevoel.