ECOVIP, DE ONDERSCHEIDENDE STIJL VAN DE INNOVATIE !

 


 

Voorzien van een Fiat 2.3 ltr 150 pk motor met 6+1 versnellingen, een riante brandstoftank van maar liefst 120 liter, airbags voor bestuurder en passagier,
verwarmde en elektrisch bedienbare spiegels, cabine verduistering, cabine airco, cruisecontrol, startonderbreker, dubbele bodem.

 

ECOVIP 709
Lengte = 7,49 m

ECOVIP 712
Lengte = 7,49 m

LEVERBAAR UIT VOORRAAD LEVERBAAR UIT VOORRAAD

 


Bij het instappen van de Ecovip loopt u meteen het maxi salon tegemoet bestaande uit 5 zitplaatsen. De tafel is verschuifbaar, zodat iedereen een fijne plaats aan tafel heeft.
Achter de zitgroep heeft u een mooie hoekkeuken. De keuken is voorzien van een RVS spoelbak en een lekbak, 3 gaspitten en een hoge koel/vries combinatie 160 ltr AES.
De douchecabine vindt u naast de keuken. Hier tegenover is de toiletruimte, voorzien van diverse kastjes met cassettetoilet en fontein.
Achterin vindt u het twinbed / centraal bed. Het bed is omringd met diverse kastje en onder het bed bevindt zich de ruime garage. Deze garage leent  zich uitstekend voor het stallen van de (E)-bikes, campingmeubels en ook wellicht de barbecue.

Naast de “light” chassis is de ECOVIP ook beschikbaar op “Heavy” chassis met automaat !

Kom zeker langs en bekijk deze Laika Ecovip zelf in onze ruime showrooms te Oostende en Aarschot !