KOOP NU DIE PREMIUM MOTORHOME VAN UW DROMEN !

 

Op zoek naar een topklasse motorhome in het betere marktsegment?

Profiteer nu van ons unieke PREMIUM festival!

Urbano heeft voor u een aantal unieke stockdeals klaar gezet... 

we lichten hierbij alvast een tipje van de sluier op.


ONTDEK ONS VOLLEDIG GAMMA EURAMOBIL OP WWW.EURA-MOBIL.BE

 


Als u een bijzondere, exclusieve en betrouwbare motorhome zoekt en een merk wilt dat veel belang hecht aan waarden en een rijke geschiedenis heeft, dan bent u bij Laika aan het juiste adres. Kiezen voor Laika betekent kiezen voor een betere kwaliteit, zich terugvinden in een unieke en bijzondere levensstijl die de personen in het middelpunt stelt. Laika’s aanpak berust op principes van uitmuntendheid: het merk biedt aan zijn klanten voertuigen met een unieke en onvergelijkbare persoonlijkheid, ontworpen voor elke klimaatzone, gemaakt met geavanceerde bouwtechnieken en materialen van betere kwaliteit.

 

Nog beperkt en snel leverbaar:

 - PROFILÉ -

   

ECOVIP 309
Lengte = 6,99 m


 

ECOVIP 312
Lengte = 7,20 m


 
 

 - INTEGRAAL -

   

ECOVIP 609
Lengte = 6,99 m

ECOVIP 709
Lengte = 7,49 m

ECOVIP 712
Lengte = 7,49 m

 

 

   

 


Het Concorde concept op rijbewijs B - Uniek in de sector!

Notin is een prestigieus Frans merk dat resoluut zijn eigen koers vaart. Een absolute design motorhome. Stevig gebouwd en uitgerust met een aantal verrassende vernuftigheden. Bij elk Notin komt er nog heel wat handwerk aan te pas. En we geven toe, tot voor kort was Notin niet voor iedereen betaalbaar. Gelukkig is dit nu veranderd. De fabriek is overgenomen door de Trigano Groep. Dit betekent dat Notin kan meeprofiteren van grote volumekortingen op de aankoop van chassis, materialen en binnenuitrusting. Wij hebben een uitstekende relatie met de Trigano Group en zijn sinds 2014 importeur voor Notin. Door onze goede verkoopcijfers en strakke organisatie kunnen wij ook altijd net wat meer. Kortom, deze motorhome past wellicht ook in uw budget.

 

Nog beperkt en snel leverbaar:

 - PROFILÉ -

   

ALMERIA
Lengte = 7,49 m

SEVILLA
Lengte = 7,49 m

MARBELLA
Lengte = 6,99 m

 - INTEGRAAL -

   

CADIX
Lengte = 6,99 m

   

 


Motorhomes van Carthago zijn een unieke combinatie van knusse woonsfeer, hoogste functionaliteit en topklassetechniek. In een Carthago voelt u zich meteen thuis. Op de bijna spreekwoordelijke duurzaamheid van een Carthago kunt u vertrouwen – te allen tijde, waar u ook bent en dat het hele jaar door. Elk afzonderlijk model is tot in het detail doordacht en herkenbaar aan de eersteklas materialen en hoogwaardige verwerking. En niet op de laatste plaats is in elke Carthago kampeerauto de ervaring van meer dan 30 jaar kampeerautofabricage terug te vinden – dat merkt u aan alles.

Nog beperkt en snel leverbaar:

 - INTEGRAAL -

   

C-TOURER I 144 SPORT
Lengte = 6,99m

C-TOURER I 150
Lengte = 7,53m

HIGHLINER 59 LE
Lengte = 8,59m

     

 


Deze Franse constructeur heeft zijn wortels in de jaren '70. Toen werd er begonnen met het bouwen van de befaamde Star caravans. In 1985 zagen de eerste motorhomes onder de naam Autostar het daglicht. En meer dan eens heeft de fabrikant uitgepakt met technische innovaties die nadien een begrip zijn geworden in de sector. Concepten zoals de sandwichconstructie en de dubbele bodem werden voor het eerst toegepast bij de Star caravans en Autostar motorhomes.

Nog beperkt en snel leverbaar:

- INTEGRAAL -

   

I 690 LC ELITE
Lengte = 7,09 m

I 720 LC ELITE
Lengte = 7,59 m

I 730 LC ELITE
Lengte = 7,59 m

I 820 LMS ELITE
Lengte = 8,49 m

 

 

 

Mobilvetta Teknoline: een nieuwe reeks in de prijsklasse van 75.000 euro die overal gemakkelijk meer dan 100.000 euro kost! De Teknoline is een speciale topeditie waarbij alles gewoon standaard is.
De Teknoline heeft een bloedmooie afwerking en bevat alle nieuwe hoogtechnologische snufjes.

Nog beperkt en snel leverbaar:

- INTEGRAAL -

   

K-YACHT TL 80
Lengte = 6,99 m

K-YACHT TL 84
Lengte = 6,99 m

K-YACHT TL 85
Lengte = 7,38 m

K-YACHT TL 87
Lengte = 6,99 m

K-YACHT TL 89
Lengte = 7,43 m